Startpaket reBLÅ Missbruk

500.00 kr inkl. moms

Det här materialet kan bara beställas av personer som gått en Grundkurs i rePULSE.

reBLÅ startpaket innehåller en arbetsbok och en instruktionspärm som är speciellt utformade för arbete med personer som har eller riskerar att hamna i ett missbruk. I arbetsboken undersöker ni bland annat vad som ligger bakom valet att börja använda alkohol eller droger för att hitta alternativa sätt att hantera sina känslor på. Instruktionspärmen används som ett hjälpmedel för att förbereda varje samtal och göra arbetet så strukturerat som möjligt. Fokus ligger på missbruk av alkohol, cannabis, amfetamin, sniffning och anabola steroider. Materialet är personligt och innehåller underlag för 10 samtal.

För att börja arbeta med reBLÅ behöver du första gången köpa startpaketet. Nästa gång du beställer behöver du bara köpa arbetsboken. 

Artikelnr: 224 Kategorier: ,

Beskrivning

För att börja arbeta med reBLÅ behöver du först köpa startpaketet som innehåller en arbetsbok och en instruktionspärm. reBLÅ är speciellt utformad för arbete med att förebygga och hantera missbruk. Arbetsmaterialet fokuserar på missbruk av alkohol, cannabis, amfetamin, sniffning och anabola steroider.

Tillsammans forskar ni kring vad som ligger bakom valet att använda alkohol eller droger samt vilka konsekvenser det får för ens kropp och omgivning. Arbetsboken innehåller strukturerat arbetsmaterial för 10 samtal och instruktionspärmen används som ett hjälpmedel för att förbereda varje samtal och göra arbetet så strukturerat och enkelt som möjligt.