Arbetsbok reBLÅ Missbruk

200.00 kr inkl. moms

Det här materialet kan bara beställas av personer som gått en Grundkurs i rePULSE.

reBLÅ är en arbetsbok speciellt utformad för dig som arbetar med personer som har eller riskerar att hamna i ett missbruk. I arbetsboken undersöker ni vad som ligger bakom valet att börja använda alkohol eller droger. Vi tittar också på vilka konsekvenser det får, både personliga och för omgivningen. Arbetsmaterialet fokuserar på missbruk av alkohol, cannabis, amfetamin, sniffning och anabola steroider. Arbetsboken är personlig och innehåller material för 10 samtal.

För att börja arbeta med reBLÅ behöver du första gången köpa startpaket där du får med en instruktionsbok. Du hittar startpaketet här

Artikelnr: 124 Kategori:

Beskrivning

reBLÅ är en arbetsbok speciellt utformad för dig som arbetar med personer som har eller riskerar att hamna i ett missbruk. I arbetsboken undersöker ni vad som ligger bakom valet att börja använda alkohol eller droger och vilka konsekvenser det får för ens kropp samt omgivning. Arbetsmaterial fokuserar på missbruk av alkohol, cannabis, amfetamin, sniffning och anabola steroider.

För att börja arbeta med reBLÅ behöver du vid det första tillfället köpa startpaketet för att få instruktionsboken som du använder till att förbereda varje samtal.