Startpaket reBRUN Kriminalitet

500.00 kr inkl. moms

Det här materialet kan bara beställas av personer som gått en Grundkurs i rePULSE.

reBRUN startpaket innehåller en arbetsbok och en instruktionspärm som är speciellt utformade för arbete med att både förebygga och hantera olika former av kriminalitet. Tillsammans undersöker ni bland annat vad som triggar beteendet och vilka konsekvenser det kan få, för att kunna hitta alternativ till brott. Arbetsboken innehåller material för 10 samtal och instruktionspärmen används som ett hjälpmedel för att förbereda varje samtal och göra arbetet så strukturerat som möjligt.

För att börja arbeta med reBRUN behöver du första gången köpa startpaketet. Nästa gång du beställer behöver du bara köpa arbetsboken. 

Artikelnr: 228 Kategorier: ,

Beskrivning

För att börja arbeta med reBRUN behöver du först köpa startpaketet som innehåller en arbetsbok och en instruktionspärm. reBRUN är speciellt utformad för arbete med att både förebygga och hantera olika former av kriminalitet.

Tillsammans forskar ni kring vad som triggar beteendet och vilka konsekvenser det medför för att kunna hitta alternativ till brott. Arbetsboken innehåller strukturerat arbetsmaterial för 10 samtal och instruktionspärmen används som ett hjälpmedel för att förbereda varje samtal och göra arbetet så strukturerat och enkelt som möjligt.