Startpaket reLILA Oro/Nedstämdhet

500.00 kr inkl. moms

Det här materialet kan bara beställas av personer som gått en Grundkurs i rePULSE.

reLILA startpaket innehåller en arbetsbok och instruktionspärm som är speciellt utformade för arbete med oro, nedstämdhet och depression. Tillsammans undersöker ni bland annat vanliga tankefällor och vilka tankar som styr känslorna. Arbetsboken innehåller material för 10 samtal och instruktionspärmen används som ett hjälpmedel för att förbereda samtalen och göra arbetet så strukturerat som möjligt.

För att börja arbeta med reLILA behöver du första gången köpa startpaketet. Nästa gång du beställer behöver du bara köpa arbetsboken. 

Artikelnr: 220 Kategorier: ,

Beskrivning

För att börja arbeta med reLILA behöver du först köpa startpaketet som innehåller en arbetsbok och en instruktionspärm. reLILA är speciellt utformad för arbete med oro, nedstämdhet och depression.

Tillsammans forskar ni kring vanliga tankefällor, vilka tankar som styr känslorna för att kunna hitta alternativa sätt att agera. Arbetsboken innehåller strukturerat arbetsmaterial för 10 samtal och instruktionspärmen används som ett hjälpmedel för att förbereda varje samtal och göra arbetet så strukturerat och enkelt som möjligt.