Startpaket reMANGA ungdom

475.00 kr inkl. moms

Det här materialet kan bara beställas av personer som gått en Grundkurs i rePULSE.

reMANGA startpaket innehåller en arbetsbok och ett instruktionshäfte som är speciellt utformade för arbete med barn och ungdomar från ca 10 års ålder. Den passar även äldre som av olika anledningar behöver ett tydligare material. Arbetsboken innehåller tecknade serier som bland annat visar olika känslor och situationer. Instruktionshäftet används för att förbereda samtalen och göra arbetet så strukturerat som möjligt.

För att börja arbeta med reMANGA behöver du första gången köpa startpaketet. Nästa gång du beställer behöver du bara köpa arbetsboken. 

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

För att börja arbeta med reMANGA behöver du först köpa startpaketet som innehåller en arbetsbok och en instruktionspärm. reMANGA är speciellt utformad för arbete med barn och ungdomar från ca 10 års ålder.

reMANGA är uppbyggt utifrån samma struktur som grundarbetsboken men innehåller istället tecknade manga serier som tydligt visar på olika situationer och känslor. Arbetsboken innehåller strukturerat arbetsmaterial för 10 samtal och instruktionspärmen används som ett hjälpmedel för att förbereda varje samtal och göra arbetet så strukturerat och enkelt som möjligt.