Arbetsbok reMANGA Ungdom

200.00 kr inkl. moms

Det här materialet kan bara beställas av personer som gått en Grundkurs i rePULSE.

reMANGA arbetsbok är vårt ungdomsmaterial som är anpassat för arbete med barn och ungdomar från cirka 10 år och uppåt. Den passar även äldre som av olika anledningar behöver ett tydligare material med fler illustrationer. Arbetsboken innehåller tecknade serier som bland annat visar på olika känslor och situationer. Arbetsboken är personlig och innehåller material för 10 samtal.

För att börja arbeta med reMANGA behöver du först köpa startpaketet. I det ingår en arbetsbok och en instruktionsbok som används till att förbereda varje samtal. Du hittar reMANGA startpaket i butiken.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

reMANGA är ett alternativ till Grundarbetsboken och är speciellt anpassad för arbete med barn och ungdomar från cirka 10 års ålder. Den passar även äldre som av olika anledningar behöver ett tydligare material. Arbetsboken är uppbyggd utifrån samma struktur som grund arbetsboken men innehåller istället tecknade manga serier som tydligt visar på olika känslor och situationer. För att börja arbeta med reMANGA behöver du vid det första tillfället köpa startpaketet för att få instruktionsboken som du använder till att förbereda varje samtal.