Startpaket reRÖD ilska

500.00 kr inkl. moms

Det här materialet kan bara beställas av personer som gått en Grundkurs i rePULSE.

reRÖD startpaket innehåller en arbetsbok och instruktionspärm som är speciellt utformade för arbete med aggressivitet. I boken undersöker ni vad som ligger bakom känslorna och hur beteendet påverkar omgivningen för att kunna hitta alternativa och mer kontrollerade sätt att agera på. Instruktionspärmen används till att förbereda samtalen och göra arbetet så strukturerat som möjligt.

För att börja arbeta med reRÖD behöver du första gången köpa startpaketet. Nästa gång du beställer behöver du bara köpa arbetsboken. 

Artikelnr: 216 Kategorier: ,

Beskrivning

För att börja arbeta med reRÖD behöver du först köpa startpaketet som innehåller en arbetsbok och en instruktionspärm. reRÖD är speciellt utformad för arbete med aggressivitet och ilska.

Tillsammans forskar ni kring vad som ligger bakom känslorna och hur beteendet påverkar andra för att kunna hitta alternativa sätt att agera. Arbetsboken innehåller strukturerat arbetsmaterial för 10 samtal och instruktionspärmen används som ett hjälpmedel för att förbereda varje samtal och göra arbetet så strukturerat och enkelt som möjligt.