Startpaket Barn “Var sitter känslan?”

500.00 kr inkl. moms

Det här materialet kan bara beställas av personer som gått rePULSE® Grundkurs.

Vart Sitter känslan? Startpaket innehåller en arbetsbok och ett instruktionshäfte som är speciellt utformat för arbete med barn från ca 5 års ålder och uppåt. I arbetsboken får barnet på ett lekfullt sätt beskriva olika situationer och känslor genom att rita och använda Dobbe klistermärken. Barnet får även träna på olika sociala färdigheter och att sätta ord på sina känslor och tankar.  Instruktionshäftet används som ett hjälpmedel för att förbereda samtalen och göra arbetet så enkelt som möjligt.

För att börja arbeta med “Vart sitter känslan?” behöver du första gången köpa startpaketet. Nästa gång du beställer behöver du bara köpa arbetsboken. 

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

Det här materialet kan bara beställas av personer som gått rePULSE® Grundkurs.

För att börja använda vårt barnmaterial Var sitter känslan? behöver du först köpa startpaketet som innehåller en arbetsbok och en instruktionspärm. Vart Sitter Känslan är speciellt utformat för arbete med barn från ca 5 årsålder och uppåt.

I arbetsboken får barnet på ett lekfullt sätt beskriva olika situationer och känslor genom att rita och använda olika Dobbe klistermärken. Barnet får även träna olika sociala färdigheter och att sätta ord på sina känslor och tankar. Arbetsboken innehåller strukturerat arbetsmaterial för 10 samtal och instruktionspärmen används som ett hjälpmedel för att förbereda varje samtal och göra arbetet så strukturerat och enkelt som möjligt.