Arbetsbok Barn “Var sitter känslan?”

250.00 kr inkl. moms

Det här materialet kan bara beställas av personer som gått en rePULSE® Grundkurs.

Var sitter känslan? är en arbetsbok anpassad för arbete med barn från cirka 5 år och uppåt. I den här boken får barnet på ett pedagogiskt och lekfullt sätt gå igenom och beskriva olika känslor genom att rita och använda klistermärken. Barnet får även träna på sociala färdigheter och att sätta ord på sina känslor och tankar. Arbetsboken innehåller material för 10 samtal med tillhörande uppgifter.

För att börja arbeta med Var sitter känslan? behöver du första gången köpa startpaket där du får med en instruktionsbok. Du hittar startpaketet här

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

“Var sitter känslan?” är en pedagogisk och lekfull arbetsbok speciellt anpassad för arbete med barn från cirka 5 år och uppåt. I denna arbetsbok får barnet gå igenom och beskriva olika känslor genom att rita och använda klistermärken. Barnet får även träna på sociala färdigheter och öva på att sätta ord på sina känslor och tankar. Arbetsboken innehåller arbetsmaterial för 10 samtal med tillhörande uppgifter.

För att börja arbeta med “Var sitter känslan?” behöver du först köpa startpaketet för att få instruktionsboken som du använder till att förbereda varje samtal.