Digital Arbetsbok reMANGA Ungdom

175.00 kr inkl. moms

Det här materialet kan bara beställas av personer som gått en Grundkurs i rePULSE.

reMANGA digital arbetsbok är ett alternativ till den fysiska arbetsboken och är uppbyggd utifrån samma struktur med material för 10 samtal. Den är speciellt anpassad för arbete med barn och ungdomar från cirka 10 år men här arbetar man istället på en dator eller surfplatta. Den passar även äldre som av olika anledningar behöver ett tydligare material.

Arbetsboken innehåller tecknade Manga serier som illustrerar olika känslor och situationer för att ge användaren en tydligare bild av hur de ser ut och fungerar.

 

Artikelnr: 507 Kategori:

Beskrivning

reMANGA är uppbyggd utifrån samma struktur som Grundarbetsboken och är speciellt anpassad för arbete med barn och ungdomar från cirka 10 år. Den passar även äldre som av olika anledningar behöver ett tydligare material. reMANGA är innehåller tecknade manga serier som tydligt illustrerar olika känslor och situationer för att ge användaren en tydligare bild av hur de ser ut och fungerar.

Den digitala reMANGA arbetsboken är ett alternativ till den fysiska  arbetsboken och används på samma sätt. Den enda skillnaden är att man istället arbetar från en dator eller surfplatta. Den digitala arbetsboken innehåller material för 10 samtal där forskaren får fylla i uppgifter på samma sätt som i den fysiska arbetsboken. När man arbetat igenom arbetsboken sammanställs uppgifterna och en utvärdering skickas till rePULSE.