Digital Arbetsbok Barn “Var sitter känslan?”

175.00 kr inkl. moms

Det här materialet kan bara beställas av personer som gått en rePULSE® Grundkurs.

Var sitter känslan? Digital arbetsbok  är ett alternativ till den fysiska arbetsboken och är uppbyggd utifrån samma struktur med material för 10 samtal. Den är speciellt anpassad för arbete med barn från 5 års ålder och uppåt men här arbetar man istället på en dator eller surfplatta.

I den digitala arbetsboken får barnet på ett lekfullt sätt beskriva olika känslor och situationer med hjälp av bilder och Dobbe figurer. Barnet får även träna på sociala färdigheter och att sätta ord på sina tankar och känslor.

 

 

Artikelnr: 503 Kategori:

Beskrivning

Vart sitter känslan är speciellt anpassad för arbete med barn från 5 års ålder och uppåt. Den digitala arbetsboken Vart sitter känslan är ett alternativ till den fysiska arbetsboken och är uppbyggd utifrån samma struktur med 10 samtal, tillskillnad från att man här istället arbetar från en dator eller surfplatta.

I den digitala versionen av arbetsboken Vart sitter känslan får barnet på ett lekfullt sätt beskriva olika känslor och situationer genom att använda bilder och Dobbe figurer. Barnet får även träna på sociala färdigheter och öva på att sätta ord på sina tankar och känslor.