KONTAKTA OSS

Du är välkommen att ringa eller maila oss hjälper vi dig med dina frågor!

KONTAKTA OSS

Du är välkommen att ringa eller maila oss
så hjälper vi dig med dina frågor!

Telefon
+46 734 171 162

Besöks- och
Postadress

Viktoriagatan 15 CD
411 25 GÖTEBORG

E-post
info@repulse.se

Pernilla Dobrin – VD & ekonomiansvarig
pernilla@repulse.se

Gunilla Dobrin – kursledare & metodansvarig
gunilla@repulse.se

Thomas Staubo – administration & beställningar
thomas@repulse.se

Espen Haukali – kursledare & ansvarig för rePULSE i Norge
espenhaukali@hotmail.com

Vanliga frågor

Du hittar länken till webbutbildningen längst till höger i meny raden längst upp- länken är en symbol föreställandes en dator.
Till att börja med skall du skicka in en utvärdering från den person du arbetat med, vilket du gör efter den sista träffen. När du gjort detta kommer du via e-post att få ett formulär med frågor som du ska besvara och sedan skicka tillbaka till oss. Så fort vi gått igenom ditt formulär får du ett kursintyg skickat till din hemadress.
Om du på grund av plötslig sjukdom inte har möjlighet att påbörja eller fullfölja en bokad kurs så ska detta meddelas via e-post till info@repulse.se snarast möjligt och kunna intygas med läkarintyg.
Om du vill överlåta din kursplats till någon annan ska detta meddelas via e-post senast 7 dagar innan kursstart mot en kostnad av 200 kr då kursmaterialet är personligt. När du meddelar oss om överlåtelsen ska du även uppge den nya kursdeltagarens namn och adress.
Efter avslutat arbete med egen elev så ska du skicka in en utvärdering från personen som du arbetat med. Utvärderingen finns i slutet av arbetsboken och ska fyllas i vid er sista träff. Du kan antingen scanna utvärderingen och skicka den via e-post till info@repulse.se eller alternativt skicka den med vanlig post till rePULSE AB, Galeas gränd 1, 471 61 MYGGENÄS.
Nej, men desto fler samtal ni har hunnit med desto större behållning får du av dagen.
Om du vill beställa barnmaterialet innan du deltagit vid kursdag 3 så kan du skicka ett mejl till info@repulse.se med din leverans- och faktura adress, vad beställningen avser samt vilken kurs du deltar i.
Om du inte har möjlighet att delta på kursdag 3 så ska detta meddelas till info@repulse.se snarast möjligt. Du kan sedan anmäla dig till vår Uppsamlingsdag i Göteborg till en kostnad av 500 kr inkl moms. Anmälan görs via hemsidan.

Metoden rePULSE

rePULSE är en välbeprövad och omfattande arbetsmetod för impulskontroll, känslokunskap och träning av sociala färdigheter. Tack vare metodens tydliga arbetsstruktur och konkreta arbetsmaterial är den både lätt att lära och arbeta med, oavsett ålder eller beteendeproblematik.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, uppdragsutbildningar, föreläsningar, handledning och arbetsmaterial för alla som vill lära sig att använda och arbeta med rePULSE metoden. Vi håller utbildningar i Sverige och Norge. Vi vänder oss till allt från skolpersonal och socialtjänst till företag och privatpersoner.

Verksamheten

rePULSE AB är ett litet utbildningsföretag som grundades år 1998 av Gunilla Dobrin som även är skaparen av rePULSE metoden. Vi har sedan dess utbildat över 6 000 personer inom rePULSE och metoden finns representerad inom 240 av Sveriges 290 kommuner.

Kontakt

Ring eller maila oss gärna om du har några frågor!

E-post
info@repulse.se

Telefon
+46 304 678 320