Vi vet att förändring är möjligt

Vi är övertygade om att destruktiva beteenden i huvudsak är inlärda och att de därför även går att förändra om man bara får kunskap om hur man ska göra. Vi erbjuder därför flera olika kurser i rePULSE®metoden där du får de kunskaper och verktyg som krävs för att aktivt kunna använda metoden i ditt yrke eller din vardag.

Alla våra kurser kan även beställas som uppdragsutbildningar

Vi vet att förändring är möjligt

Vi är övertygade om att destruktiva beteenden i huvudsak är inlärda och att de därför även går att förändra om man bara får kunskap om hur man ska göra. Vi erbjuder därför flera olika kurser i rePULSE metoden där du får de kunskaper och verktyg som krävs för att aktivt kunna använda metoden i ditt yrke eller din vardag.

Alla våra kurser kan även beställas som uppdragsutbildningar


LÅT OSS
KOMMA TILL ER


Uppdragsutbildningar

För er som inte har möjlighet att delta på någon av våra öppna kurser så går alla kurser att beställa som uppdragsutbildningar. Antingen kommer vi ut till er eller så kan vi erbjuda kursen som en Liveutbildning via Zoom. Kursupplägget ser ut precis som för de öppna kurserna och samma arbetsmaterial ingår.

När ni beställer en Fysisk uppdragsutbildning ansvarar ni själva för:

  • Anskaffandet av lokal
  • Administration
  • Kursledarens kostnad för resa och logi.
  • Antal deltagare: 10-20 personer

När ni beställer en uppdragsutbildning som en Onlineutbildning via Zoom ansvarar ni själva för:

  • Administration
  • Inga övriga kostnader tillkommer
  • Antal deltagare: 10-20 personer

Anmäl ditt intresse här!

KOSTNAD per person 2021

Uppdragsutbildning

rePULSE® Grundkurs – För arbete En till En
6 800 kr exkl moms
8 500 kr inkl moms

rePULSE® Påbyggnadskurs – För arbete i Klass
5 400 kr exkl moms
6 750 kr inkl moms

rePULSE® Grundkurs – För arbete i Klass
6 800 kr exkl moms
8 500 kr inkl moms

rePULSE® Steg 2 Fortsättning
5 400 kr exkl moms
6 750 kr inkl moms

VÅRA KURSER

rePULSE® Grundkurs – För arbete i Klass

Den här kursen är till för dig som inte har några tidigare kunskaper i rePULSE® och som har som avsikt att arbeta med rePULSE® i Klass inom förskolan, grundskolan eller gymnasiet.

rePULSE® Grundkurs – För arbete En till En

Den här kursen är till för dig som i ditt arbete eller vardag möter barn, ungdomar eller vuxna som behöver hjälp med att hantera sina tankar, känslor och beteenden.

rePULSE® Grundkurs Webbutbildning – För arbete En till En

Den här webbutbildningen är till för dig som i ditt arbete eller vardag möter barn, ungdomar eller vuxna som behöver hjälp med att hantera sina känslor, tankar och beteenden.

rePULSE® Steg 2 Fortsättning

Den här kursen är till för dig som har gått rePULSE® Steg 1 Grundkurs och vill fortsätta fördjupa och utveckla dina kunskaper i metoden samt få tillgång till fler verktyg att använda i ditt arbete.

rePULSE® Påbyggnadskurs – För arbete i Klass

Den här kursen är till för dig som har gått rePULSE® Steg 1 Grundkurs och arbetar med barn och ungdomar inom förskola, skola eller gymnasie.

rePULSE® Uppdateringsdag

Var det länge sedan du gick rePULSE® Steg 1 Grundkurs? Vill du uppdatera dina kunskaper och ditt kursmaterial så kan du anmäla dig till en uppdateringsdag.

rePULSE® Skola (Licens för skolor)

Den här kursen är till för er som arbetar inom grundskola och gymnasium. Arbetsmaterialet är tänkt att var en hjälp till både barn och vuxna i skolan för att kunna hantera olika konfliktsituationer och öka förståelsen för varandra.

rePULSE® Föräldraföreläsning

Den här föreläsningen är till för dig som vill lära dig mer om barn och ungdomars beteenden och mognadsutveckling.

rePULSE® Pågående kurser

Handledning

Handledningen är till för arbetsgrupper som har gått en grundkurs i rePULSE® och vill ha hjälp och tips i arbetet med metoden.

Uppsamlingsdag

Den här dagen är till för dig som har gått de två första kursdagarna på rePULSE® Grundkurs Steg 1 och av någon anledning inte kunnat delta på den tredje och sista dagen på kursen.

VANLIGA FRÅGOR

CITAT FRÅN KURSDELTAGARE

”Ger en bättre förståelse med tydliga verktyg för att kunna hjälpa människor med svårigheter med att hantera sina känslor och kontrollera sina beteenden”

”Att arbeta med rePULSE® är inte bara roligt, men man känner att man faktiskt gör något meningsfullt”.

”Jag ser fram emot att fortsätta jobba med rePULSE®, jag tycker det är ett toppen verktyg som både är tydligt, lätt använt och roligt!”

”rePULSE® är den absolut viktigaste utbildningen jag fått inom socialt arbete”

”Kursen har varit otroligt bra och erbjuder ett tydligt och konkret material, som på ett visuellt sätt kan förklara känslomässiga sammanhang som annars kan låta väldigt luddiga!”

”Det har varit spännande, givande och utvecklande för både min forskarkollega och mig själv”

”Tänk dig att denna tjej som har varit med om så himla mycket i livet som behandlingshem, BUP, psykologer m.m och nu verkar det som vi har hittat rätt väg för att hjälpa henne”

”Utbildningen ger framtidstro, att det går att påverka och förändras”

”En otroligt lärorik kurs som verkligen förändrat mitt sätt bemöta och
arbeta med tillsammans andra människor”

“Tack för ett lysande program. Det känns fantastiskt att få vara en del av andra människors förändring”

”Väldigt konkret utbildning som är användbar på riktigt”


Intresseanmälan Uppdragsutbildning

Vilken Uppdragsutbildning är du intresserad av att boka?

Metoden rePULSE®

rePULSE® är en välbeprövad och omfattande arbetsmetod för impulskontroll, känslokunskap och träning av sociala färdigheter. Tack vare metodens tydliga arbetsstruktur och konkreta arbetsmaterial är den både lätt att lära och arbeta med, oavsett ålder eller beteendeproblematik.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, uppdragsutbildningar, föreläsningar, handledning och arbetsmaterial för alla som vill lära sig att använda och arbeta med rePULSE®metoden. Vi håller utbildningar i Sverige och Norge. Vi vänder oss till allt från skolpersonal och socialtjänst till företag och privatpersoner.

Verksamheten

rePULSE AB är ett utbildningsföretag som grundades år 1998 av Gunilla Dobrin som även är skaparen av rePULSE®metoden. Vi har sedan dess utbildat över 7 000 personer inom rePULSE® och metoden finns representerad inom 260 av Sveriges 290 kommuner.

Kontakt

Ring eller maila oss gärna om du har några frågor!

E-post 
info@repulse.se

Telefon 
+46 (0)73-417 11 62