Vi vet att förändring är möjligt

Vi är övertygade om att destruktiva beteenden i huvudsak är inlärda och att de därför även går att förändra om man bara får lära sig om hur man ska göra. Vi erbjuder därför flera olika kurser där du får de kunskaper och verktyg som krävs för att aktivt kunna använda rePULSE metoden i ditt yrke eller din vardag.

Alla våra kurser kan även beställas som uppdragsutbildningar

Vi vet att förändring är möjligt

Vi är övertygade om att destruktiva beteenden i huvudsak är inlärda och att de därför även går att förändra om man bara får kunskap om hur man ska göra. Vi erbjuder därför flera olika kurser i rePULSE metoden där du får de kunskaper och verktyg som krävs för att aktivt kunna använda metoden i ditt yrke eller din vardag.

Alla våra kurser kan även beställas som uppdragsutbildningar


LÅT OSS
KOMMA TILL ER


Uppdragsutbildningar

För er som inte har möjlighet att delta på någon av våra öppna kurser så går alla kurser att beställa som uppdragsutbildningar där vi istället kommer till er. Kursupplägget ser ut precis som för de öppna kurserna och samma arbetsmaterial ingår.

När ni beställer en uppdragsutbildning ansvarar ni själva för:

  • anskaffandet av lokal
  • administration
  • kursledarens kostnad för resa och logi.

Antal deltagare: 10 -20 personer


Anmäl ditt intresse här!

KOSTNAD per person

rePULSE grundkurs
8 500 kr exkl moms
10 625 kr inkl moms

rePULSE fortsättningskurs
6 500 kr exkl moms
8 125 kr inkl moms

rePULSE i klassen
6 500 kr exkl moms
8 125 kr inkl moms

rePULSE uppdateringsdag
2 500 kr exkl moms
3 125 kr inkl moms

VÅRA KURSER

STEG 1    rePULSE Grundkurs

Den här kursen är till för dig som i ditt arbete eller vardag möter barn, ungdomar eller vuxna som behöver hjälp med att hantera sina tankar, känslor och beteenden.

STEG 1    rePULSE Grundkurs webbutbildning

Den här webbutbildningen är till för dig som i ditt arbete eller vardag möter barn, ungdomar eller vuxna som behöver hjälp med att hantera sina känslor, tankar och beteenden.

Nyhet! rePULSE utbildning för familjehemsföräldrar

Att vara familjehemsförälder åt de mest utsatta barnen i samhället är ett mycket viktigt arbete som ställer stora krav på familjehemsföräldern. Utbildningens syfte är att ge familjehemsföräldrarna en bra och gedigen bas i rePULSE arbetssätt och metod.


STEG 2    rePULSE Fortsättningskurs

Den här kursen är till för dig som har gått rePULSE grundkurs Steg 1 och vill fortsätta fördjupa och utveckla dina kunskaper i metoden samt få tillgång till fler verktyg att använda i ditt arbete.

STEG 2    rePULSE i klassen

Den här kursen är till för dig som har gått rePULSE grundkurs Steg 1 och arbetar med barn och ungdomar inom förskola, skola eller gymnasie.

Nyhet! rePULSE i klass för din skola

Vi kommer till er! Gäller Göteborg med omnejd.


UPPSAMLINGSDAG

Den här dagen är till för dig som har gått de två första kursdagarna på rePULSE grundkurs Steg 1 och av någon anledning inte kunnat delta på den tredje och sista dagen på kursen.

UPPDATERINGSDAG

Den här dagen är till för dig som har gått rePULSE grundkurs Steg 1 och vill förnya dina kunskaper i rePULSE samt uppdatera ditt arbetsmaterial.

HANDLEDNING

Handledningen är till för arbetsgrupper som har gått en grundkurs i rePULSE och vill ha hjälp och tips i arbetet med metoden.

VANLIGA FRÅGOR

CITAT FRÅN KURSDELTAGARE

”Ger en bättre förståelse med tydliga verktyg för att kunna hjälpa människor med svårigheter med att hantera sina känslor och kontrollera sina beteenden”

”Att arbeta med repulse är inte bara roligt, men man känner att man faktiskt gör något meningsfullt”.

”Jag ser fram emot att fortsätta jobba med rePULSE, jag tycker det är ett toppen verktyg som både är tydligt, lätt använt och roligt!”

”rePULSE är den absolut viktigaste utbildningen jag fått inom socialt arbete”

”Kursen har varit otroligt bra och erbjuder ett tydligt och konkret material, som på ett visuellt sätt kan förklara känslomässiga sammanhang som annars kan låta väldigt luddiga!”

”Det har varit spännande, givande och utvecklande för både min forskarkollega och mig själv”

”Tänk dig att denna tjej som har varit med om så himla mycket i livet som behandlingshem, BUP, psykologer m.m och nu verkar det som vi har hittat rätt väg för att hjälpa henne”

”Utbildningen ger framtidstro, att det går att påverka och förändras”

”En otroligt lärorik kurs som verkligen förändrat mitt sätt bemöta och
arbeta med tillsammans andra människor”

“Tack för ett lysande program. Det känns fantastiskt att få vara en del av andra människors förändring”

”Väldigt konkret utbildning som är användbar på riktigt”


Intresseanmälan uppdragsutbildning

Vilken uppdragsutbildning är du intresserad av att boka?

Metoden rePULSE

rePULSE är en välbeprövad och omfattande arbetsmetod för impulskontroll, känslokunskap och träning av sociala färdigheter. Tack vare metodens tydliga arbetsstruktur och konkreta arbetsmaterial är den både lätt att lära och arbeta med, oavsett ålder eller beteendeproblematik.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, uppdragsutbildningar, föreläsningar, handledning och arbetsmaterial för alla som vill lära sig att använda och arbeta med rePULSE metoden. Vi håller utbildningar i Sverige och Norge. Vi vänder oss till allt från skolpersonal och socialtjänst till företag och privatpersoner.

Verksamheten

rePULSE AB är ett litet utbildningsföretag som grundades år 1998 av Gunilla Dobrin som även är skaparen av rePULSE metoden. Vi har sedan dess utbildat över 6 000 personer inom rePULSE och metoden finns representerad inom 240 av Sveriges 290 kommuner.

Kontakt

Ring eller maila oss gärna om du har några frågor!

E-post 
info@repulse.se

Telefon 
+46 304 678 320