VÅRT TEAM

 

GUNILLA DOBRIN

Som skapare av rePULSE metoden är Gunilla även den som håller i våra kurser, föreläsningar och ansvarar för handledningen. Med ett outtröttligt engagemang har hon sedan år 2000 arbetat med att sprida metoden och utbildat över 6 000 personer i rePULSE runtom hela Sverige.

Gunilla är i grunden terapeut med utbildning inom barn och ungdomspsykologi. Hon har ägnat snart 50 år åt att hjälpa barn och ungdomar med svårigheter av olika slag. Under hennes tid som behandlingsansvarig på en statlig institution började Gunilla i samarbete med ungdomarna där att utveckla grunden för rePULSE. Det är tack vare hennes orubbliga drivkraft som rePULSE har blivit den framgångsrika arbetsmetod den är idag.

PERNILLA DOBRIN

Pernilla har arbetat i företaget i flera år och är sedan 2016 VD och ekonomiansvarig för rePULSE AB. Hon jobbar dagligen för att driva verksamheten framåt. Pernilla har arbetat med människor och service i hela sitt liv och ansvar därför även för våra kundkontakter.

Innan Pernilla började på rePULSE AB arbetade hon som butikschef, personalansvarig och inköpare hos varumärken som Peak Performance, Nike, Esprit och Intersport. Ett annat företag som ligger henne varmt om hjärtat är IKEA där hon spenderat drygt 10 år av sitt yrkesliv. Pernilla älskar att få människor att trivas och utvecklas, något som hon fortsätter att göra här hos oss på rePULSE.

THOMAS STAUBO

Thomas är den du möter när du beställer material eller anmäler dig till en kurs hos oss. Han är dessutom den mest datakunnige och vår IT-tekniker.  Förutom att vara utbildad kognitiv terapeut så är Thomas i grunden snickare och byggnadsingenjör.

Under hans år på olika byggarbetsplatser kom han i kontakt med unga som hade svårt att vara i skolan under dagarna och det var då han fick upp intresset för barn och ungdomar med olika former av svårigheter. Han har även arbetat inom skolan och på olika behandlingshem. Med Thomas alla kunskaper är han en ovärderlig tillgång för oss, oavsett om det gäller att renovera kontoret eller att uppdatera hemsidan.

ESPEN HAUKALI

Espen är vår rePULSE utbildare i Norge som brinner för att hjälpa barn och ungdomar. Efter att själv ha gått en rePULSE kurs hos Gunilla fastnade han för metoden och vidareutbildades till att själv få hålla kurser.

Espen har sedan dess blivit en otroligt viktig person för rePULSE och ansvarar idag för all utbildning i Norge. Han arbetar även sedan 20 år tillbaka som miljöterapeut på Universitetssjukhuset i Stavanger. Espen är barnevernspedagog med vidareutbildning i ”Trening i kognitive, emosjonelle og sosiale ferdigheter” och godkänd handledare och stödperson. Han har under många år också varit med och drivit ett barnhem i Indien som han regelbundet besöker.

Metoden rePULSE

rePULSE är en välbeprövad och omfattande arbetsmetod för impulskontroll, känslokunskap och träning av sociala färdigheter. Tack vare metodens tydliga arbetsstruktur och konkreta arbetsmaterial är den både lätt att lära och arbeta med, oavsett ålder eller beteendeproblematik.

Verksamhet

Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, uppdrags-utbildningar, föreläsningar, handledning och arbetsmaterial för alla som vill lära sig att använda och arbeta med rePULSE metoden. Vi håller utbildningar runtom hela Sverige och vänder oss till allt från skolpersonal, socialtjänst, till enskilda privatpersoner.

Tjänsteutbud

rePULSE AB är ett litet utbildningsföretag som grundades år 1998 av Gunilla Dobrin som även är skaparen av rePULSE metoden. Vi har sedan dess utbildat över 6 000 personer inom rePULSE och metoden finns representerad inom 240 av Sveriges 290 kommuner.

Kontakt

Du är välkommen att ringa eller mejla oss så hjälper vi dig med dina frågor!

E-post
info@repulse.se

Telefon
+46 304 678 320