SAMARBETEN

Image

Kristin Sommerseth Olsen & Guro Winsnes
Kristin och Guro är två norska barnpsykologer som utvecklat det uppskattade Hej spelet för barn. I samarbete med rePULSE® har spelet nu översatts till svenska och vi är den enda återförsäljaren av spelet i Sverige.

Image

Maincon
Maincon levererar produkter och tjänster för eLearning. De arbetar med att skapa plattformar för ett varaktigt lärande och det är i samarbete med Maincon som vi har utvecklat vår webbutbildning i rePULSE®.

Image

Daniel Rechtschaffen
Daniel Rechtschaffen är en framgångsrik psykoterapeut, mindfulness lärare och är även grundare av MEI, Mindful Education Institute. Han håller utbildningar för lärare runt om i USA och har personligen utvecklat mindfulnessövningarna i vår arbetsbok reMANGA.

Image

Digisera
Digisera är en liten webbyrå som arbetar nära sina kunder i små till medelstora projekt. I samarbete med rePULSE® har Digisera utvecklat vår hemsida och webbshop.

Image
Österlens Psykologbyrå
Österlens Psykologbyrå drivs av leg. psykolog Ingemar Jönsson och socionom Oskar Jönsson. Österlens Psykologbyrå har under flera år erbjudit rePULSE®kurser till skolor och enskilda klienter. För enskilda klienter utför Österlens Psykologbyrå även utredningar vad gäller exempelvis DYSLEXI, ADHD, AUTISM mm.

Suicide Zero

Suicide Zero är en svensk ideell organisation som sedan 2013 arbetar för att radikalt minska självmorden. rePULSE® stöttar deras fina arbete.

Metoden rePULSE®

rePULSE® är en välbeprövad och omfattande arbetsmetod för impulskontroll, känslokunskap och träning av sociala färdigheter. Tack vare metodens tydliga arbetsstruktur och konkreta arbetsmaterial är den både lätt att lära och arbeta med, oavsett ålder eller beteendeproblematik.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, uppdrags-utbildningar, föreläsningar, handledning och arbetsmaterial för alla som vill lära sig att använda och arbeta med rePULSE®metoden. Vi håller utbildningar i Sverige och Norge. Vi vänder oss till allt från skolpersonal, socialtjänst, till enskilda privatpersoner.

Verksamheten

rePULSE AB är ett utbildningsföretag som grundades år 1998 av Gunilla Dobrin som även är skaparen av rePULSE®metoden. Vi har sedan dess utbildat över 7 000 personer inom rePULSE® och metoden finns representerad inom 260 av Sveriges 290 kommuner.

Kontakt

Du är välkommen att ringa eller mejla oss så hjälper vi dig med dina frågor!

E-post
info@repulse.se

Telefon
+46 (0)73-417 11 62