rePULSE® Uppdateringsdag

rePULSE® Uppdateringsdag är till för dig som tidigare har gått rePULSE® Steg 1  Grundkurs och nu vill förnya dina kunskaper i rePULSE® samt uppdatera ditt kursmaterial. 

Under uppdateringsdagen kommer du få repetera kunskaperna från Steg 1 (dag 1 och 2) och gå igenom kursmaterialet. Om du vill boka ett uppdateringstillfälle fyller du i intresseanmälan nedan så hör vi av oss snarast möjligt. 

Studielängd: 1 kursdag med både teoretiska och praktiska moment.

Innehåll

  • rePULSE®metodens bakgrund, förhållningssätt och arbetsmetodik.
  • Hur hjärnan och kroppen fungerar vid stress och känslopåslag.
  • Innebörden och betydelsen av impulskontroll, mognadsutveckling samt sociala färdigheter.
  • Genomgång av det grundläggande arbetsmaterialet och hur det används i arbetet med egna elever.

Syfte med rePULSE® Uppdateringsdag

rePULSE®materialet uppdateras kontinuerligt. För att vara helt uppgraderad och ha färsk kunskap så rekommenderar vi därför att delta på en Uppdateringsdag om du inte gått en rePULSE®kurs inom de senaste 5 åren.

Varför välja rePULSE?

Kan användas av alla åldrar

Att lära sig hantera känslor, tankar och impulser är något alla behöver, inte bara barn och ungdomar utan även vuxna. rePULSE® arbetsböcker är anpassade för olika åldrar och mognadsnivåer.

Skräddarsys utifrån varje person

Vi är alla unika med olika svårigheter och möjligheter. Med rePULSE® arbetar vi därför alltid utifrån personens individuella förutsättningar och behov för att uppnå bästa möjliga resultat.

Konkret arbetsmaterial

Det finns ett stort behov av arbetsmaterial och verktyg som är både konkret och tilltalande. Vi har därför tagit fram ett brett utbud som är strukturerat, enkelt och roligt att arbeta med.

Samarbete på högsta nivå

I rePULSE® jobbar man som ett team. Ett ömsesidigt samarbete är grundläggande för att rePULSE® ska ge ett gott resultat.

SHOPPING BAG 0