Föreläsningar i rePULSE® metoden

Under våra föreläsningar får du verktyg för att bättre kommunicera och samspela med din omgivningen samtidigt som du får ökad förståelse för både dig själv och andra. Skicka in din intresseanmälan idag!

Det är aldrig för sent att lära

Genom att öka förståelse kring sitt eget och andras beteenden ger vi våra deltagare verktyg för att kommunicera och samspela med sin omgivning på ett konstruktivt sätt.  Oavsett om det är på jobbet, i skolan eller hemma så hjälper vi er att undvika onödiga konflikter och missförstånd.

När ni vill boka en föreläsning skickar ni först in en intresseanmälan med önskemål om tid och plats. Vi hör sedan av oss så snabbt som möjligt med information om tillgänglighet och kostnad. Ni ansvarar själva för anskaffande av lokal och nödvändig utrustning.
OBS! Föreläsningar finns än så länge endast för grupper/företag.
Har ni några andra frågor? Kontakta oss!

Våra föreläsningar

Föreläsning - rePULSE® introduktion

Föreläsning - rePULSE® för föräldrar

Föreläsning - rePULSE® i skolan

Föreläsning - rePULSE® på arbetsplatsen

Intresseanmälan till rePULSE® Föreläsningar

Varför välja rePULSE®?

KAN ANVÄNDAS AV ALLA ÅLDRAR

Att lära sig hantera känslor, tankar och impulser är något alla behöver, inte bara barn och ungdomar utan även vuxna. rePULSE® arbetsböcker är anpassade för olika åldrar och mognadsnivåer.

SKRÄDDARSYS UTIFRÅN VARJE UNIK PERSON

Vi är alla unika med olika svårigheter och möjligheter. Med rePULSE® arbetar vi alltid utifrån individuella förutsättningar och behov.

KONKRET ARBETSMATERIAL

Det finns ett stort behov av arbetsmaterial och verktyg som är både konkret och tilltalande. Vi har därför tagit fram ett brett utbud som är strukturerat, enkelt och roligt att arbeta med.

SAMARBETE PÅ HÖGSTA NIVÅ

I rePULSE® jobbar man som ett team. Ett ömsesidigt samarbete är grundläggande för att rePULSE® ska ge ett gott resultat.

SHOPPING BAG 0