rePULSE® Uppdateringsdag

rePULSE Uppdateringsdag är till för dig som tidigare har gått rePULSE Grundutbildning och vill förnya och repetera dina kunskaper i metoden.

Vårt arbetsmaterial uppdateras regelbundet både med innehåll och i takt med teknikens utveckling – från att ha funnits för utskrift på en diskett till att nu finnas tillgängligt via inloggning med mobilt BankID till en digital medlemssida. Kanske behöver du också se över ditt arbetsmaterial? Om det var mer än fem år sedan du gick din Grundutbildning behöver du uppdatera dina kunskaper och ditt material.

Har du inte tidigare haft tillgång till medlemssidan behöver du underteckna ett avtal gällande materialet i digitalt format.

På rePULSE Uppdateringsdag får du:

 • Repetition av rePULSE metodens bakgrund, förhållningssätt och arbetsmetodik
 • Genomgång av medlemssidan och valda delar av Arbetsbok GRUND
 • Nyheter från rePULSE
 • Direkthandledning
 • Möjlighet att dela erfarenheter med andra rePULSEutbildade

Vill du veta mer? Läs mer om kursen längre ner på sidan.

Kurstillfällen
Aktuella Datum
Liveutbildning Zoom 03/10 Boka här
Kursinformation

Behörighet:
För att gå rePULSE Uppdateringsdag behöver du ha först ha genomfört Grundutbildnings alla tre dagar.

Upplägg:
Utbildningen omfattar 1 heldag med teori och grupparbeten. Innehållet är delvis flexibelt och anpassas utifrån deltagargruppens erfarenheter och behov.

Handledning:
Du kommer att ha tillgång till handledning både under utbildningsdagen och efteråt.

Efter rePULSE Uppdateringsdag får du:

 • Fortsatt rätt att använda rePULSE metoden med tillhörande arbetsmaterial GRUND
 • Fortsatt obegränsad upplaga av Arbetsbok GRUND som du själv skriver ut från medlemssidan (kan användas med personer i alla åldrar)
 • Fortsatt rätt att köpa till och använda tematiserade material från rePULSE (förutsatt att du har intyg för Grundutbildningen)
 • Inloggning med BankID till rePULSE Medlemssida där du hittar allt arbetsmaterial, pedagogiska verktyg, uppdateringar och extraövningar
 • Support gällande metod och teknik när du själv behöver det

Allmänna Villkor

Anmälan & Bekräftelse
Anmälan är bindande och görs via hemsidan.
I samband med anmälan skickas automatiskt en bekräftelse via mail.

Priser & Betalning
Alla priser som anges på hemsidan gällande utbildningar är exkl. moms om ej annat angivits.
Utbildningsavgiften faktureras till angiven fakturamottagare. Om fakturamottagaren är en kommun så glöm inte att ange referensnummer alternativt mottagarkod.
För- och eftermiddagsfika är inkluderat i priset vid fysisk utbildning. Lunch ingår ej.

Ombokning vid sjukdom
Om du på grund av plötslig sjukdom inte har möjlighet att påbörja eller fullfölja en bokad utbildning så ska detta meddelas via mail till info@repulse.se snarast möjligt och kunna styrkas med läkarintyg. Du har möjlighet att anmäla dig till ett annat utbildningstillfälle/dag inom ett år mot en administrativ kostnad om 250 kr.
Övrig ombokning sker skriftligen via mail mot en administrativ avgift om 250 kr.

Avbokning & Överlåtelse av utbildningsplats
All avbokning ska ske skriftligt via mail. Vid avbokning senare än 2 veckor innan utbildningens startdatum debiteras hela utbildningsavgiften, om avbokning görs dessförinnan debiteras halva utbildningsavgiften.
Överlåtelse av utbildningsplats tillåts förutsatt att detta meddelas skriftligen via mail senast 14 dagar innan utbildningens startdatum. Vid överlåtelse av utbildningsplats tillkommer en administrativ avgift om 500 kr.

Kurslitteratur
Kursmaterial och kurslitteratur som ingår i utbildningsavgiften :

 • Kursdokumentation (digitalt)
 • Senaste upplagan av Instruktionsbok GRUND
 • Boken ”Det var ingen som frågade” (för dem som inte redan fått den)

Om du mottagit kurslitteratur enligt ovan och avbokar eller överlåter din utbildningsplats så är du skyldig att omgående returnera försändelsen till rePULSE. Icke returnerade försändelser i de fall som beskrivits debiteras en avgift om 50% av utbildningsavgiften. 
Kurslitteratur och arbetsmaterial får absolut inte kopieras eller överlåtas. Undantaget är boken ”Det var ingen som frågade” som får överlåtas men inte kopieras.

Inställd utbildning & Byte av utbildare
Vi förbehåller oss rätten att ställa in en utbildning varvid alla anmälda deltagare har rätt att boka om till annat utbildningstillfälle alternativt få inbetalda utbildningsavgifter återbetalda.
Ersättningar därutöver utbetalas ej.
Vi förbehåller oss även rätten att vid sjukdom eller annat förhinder byta ut angiven utbildare.

SHOPPING BAG 0