Föräldraföreläsning 8 september

”Hjälp mig att förstå dig bättre”. En föreläsning som vänder sig till föräldrar med barn i alla åldrar, från nyfödda till 18 år. Nästa tillfälle är den 8 september, föreläsningen är gratis via Zoom och varar i 1,5 timme.

Känslor, Sociala Färdigheter & Impulskontroll

Det finns alltid möjlighet till utveckling! Hitta de redskap du behöver för att föra meningsfulla samtal med ditt barn. Vi erbjuder tips och råd om hur du kan ge ditt barn livsviktiga kunskaper för att stärka sin relation till sig själv och andra. Med utgångspunkt i den etablerade rePULSE®metoden lär du ditt barn att förstå och hantera sina känslor och känna igen sina reaktionsmönster för att kunna ta kontroll över sitt eget beteende.

Föreläsningen kan hjälpa dig att:

  • förstå både ditt eget & ditt barns beteende
  • kunna stödja ditt barn i sin mognadsutveckling
  • få reda på hur man kan träna upp Sociala Färdigheter & Impulskontroll

SHOPPING BAG 0