Sommarkampanj

Sommarkampanj

 

Nu har vi kampanj med 25% rabatt på utvalda produkter – perfekta för regniga dagar! 

HEJ Spelet och askarna med kort innehåller frågor om vad man gillar, inte gillar och om saker man upplevt, här kommer man lätt in på ämnen som man inte alltid hinner i vardagen. 

Med spelbräda

Här får spelarna svara på enkla frågor rörande 7 teman: lära känna, situationer, relationer, känslor, fantasi och tankar om sig själva och andra.  Man kan också välja vilka kort man vill använda utifrån spelarens ålder eller önskat tema. Ett annat sätt att spela på är att bara använda korten för att ställa frågor till varandra.

Svåra situationer

Många drar sig för att fråga om saker som är skrämmande eller obehagliga. Frågekorten är inte avsedda att upptäcka svåra trauman utan snarare som en hjälp till reflektion och dialog om teman som man vanligtvis inte pratar så mycket om. Det kan vara saker som man själv upplevt, men även händelser som gäller andra.

Hej - Svåra situationer

Kropp och självrespekt

Kroppen är något som vi alla har ett förhållande till men som kan vara svårt att prata om. Vad kan man egentligen säga och vad vågar man fråga om? Hur kan man komma runt vanliga fördomar och missförstånd?

Hej - Kropp och självrespekt

Emometern är ett lekfullt hjälpmedel för att på ett enkelt sätt kunna uttrycka sina känslor

Boken ”Hur gör man?” innehåller 18 Sociala Färdigheter som kan vara bra att träna på inför till exempel skolstart.

Sociala färdigheter
SHOPPING BAG 0