Posted in

20% på Webbutbildningen

Posted in

Kampanjen pågår under juni månad. Vi firar att nya repulse.se är lanserad, vilket vi är otroligt glada och stolta över! Senaste tiden har vi jobbat hårt med att förenkla och förtydliga hemsidan. Med ny modern design och förbättrad funktionalitet vill vi att den ska kännas konkret och lättnavigerad, både för dig som är utbildad i rePULSE® och för dig som vill veta mer.

Kampanj! 

I samband med lanseringen av nya hemsidan erbjuder vi 20% rabatt på rePULSE® Webbutbildning.

rePULSE® Webbutbildning är till för dig som i ditt arbete eller vardag möter barn, ungdomar eller vuxna som behöver hjälp med att hantera sina tankar, känslor och beteenden.

Lär dig att bemöta och träna Impulskontroll, Sociala Färdigheter och Känslokunskap med barn, unga och vuxna. Inga förkunskaper krävs och du bestämmer själv din studietakt. Du har tillgång till utbildningen under totalt 12 månader från det datum du har registrerats.

  • Erbjudandet gäller t.o.m. 30 juni 2022

SHOPPING BAG 0