Posted in

rePULSE Klass – Nytt arbetsmaterial!

Posted in

Vi är så glada över all feedback vi fått från personer som jobbat med rePULSE Klass, som gjort att vi kunnat uppgradera vårt arbetsmaterial! Grundstrukturen är samma som innan, men vi har nu helt nya instruktionsböcker i tryckt format samt lektionsmaterial med bildspel och bilagor.

För dig som tidigare gått utbildningen har vi tagit fram ett paketpris på hela det nya materialet. I paketet ingår både det som anpassats till förskoleklass/lågstadiet och det till mellan-/högstadiet.
Du hittar det i butiken

Om det var ett tag sedan du gick utbildningen så rekommenderar vi en Uppdateringsdag för rePULSE Klass. Vi kör då en snabb repetition och kommer samtidigt visa och gå igenom allt som är nytt. Här hittar du nästa tillfälle

Arbetsmaterial reMANGA för mellan-/högstadiet ingår i rePULSE Påbyggnadsutbildning och vid Uppdateringsdagen.

SHOPPING BAG 0