Var redo inför hösten… kampanjen fortsätter

Sommarlov kan vara en svår tid för barn som bär på oro eller ångest. rePULSE används dagligen i förebyggande arbete för att hjälpa dem vill lära sig kontrollera sina impulser eller som kontrollerar sig för mycket.

Under maj månad sänkte vi rePULSE Webbutbildning Grund till halva priset. Intresset har varit större än väntat så vi förlänger nu kampanjen som fortsätter till den 15 juni. Boka utbildningen via vår butik

 

Social Färdighetsträning som är en del i rePULSE metoden ser man stor nytta av bland annat inom skolan. Att träna aktivt på olika färdigheter kan hjälpa eleverna att klara av jobbiga känslor inför ett prov eller en läxa. Kunskaper som i sin tur kan resultera i ökad närvaro, trygghet och starkare gemenskap.

Vi vill ge fler möjlighet att utbilda sig i rePULSE och har just nu halva priset på Webbutbildningen. Anmäl dig via vår hemsida https://repulse.se/butik/

SHOPPING BAG 0